Visszaküldési feltételek

Tudnivalók a MEGA Marketplace partnerei által forgalmazott termékek visszaküldésével kapcsolatban:

A MEGA  Marketplace partnerei által forgalmazott termékekkel kapcsolatban az elállási jog gyakorlásának, és a termék visszaküldésének feltételeit megtekintheted minden partner saját adatlapján. 

Visszaküldhetem a termékeket bármilyen indok nélkül?

Igen, a termékeket indoklás nélkül visszaküldheted nekünk a megrendelés átvételétől számított 14 napon belül. Felhívjuk figyelmedet, hogy a termékeket az eredeti csomagolásban, és sérülésmentesen küldd vissza.

Hogyan küldhetem vissza a termékeket? 

  • A termékeket tértivevénnyel küldd vissza a következő címre: MEGA BRANDS Kft., 1036 Budapest, Bécsi út 85. Fszt. 5. 
  • Annak érdekében, hogy a visszaküldött termék vagy termékek árát mielőbb vissza tudjuk téríteni, a következő információkat add meg: a megrendelés számát, az elérhetőségeidet, kártyás fizetésnél a bankszámlához tartozó bankfiók nevét, a bankszámlaszámot IBAN formátumban és a SWIFT kódot. A tranzakciót ezen információk birtokában tudjuk elindítani. Ugyanez vonatkozik a banki utalással vásárolt termékekre is.

Bármilyen terméket visszaküldhetek? 

A vissza nem küldhető termékek listáját megtalálod az Általános Felhasználási Feltételekben.

Mikor kapom vissza a pénzem?

Online kártyás fizetéskor:

Bankszámlára történő pénzvisszatérítés 14 napon belül történik meg, amit a visszaküldött termékek beérkezésétől vagy a banki átutalás során a szerződéstől történő elállástól kerül számításra.

Tudnivalók a MEGA által forgalmazott termékek visszaküldésével kapcsolatban:

A MEGA fenntartja a jogot, hogy a részére nem megfelelő állapotban és/vagy jelentős értékcsökkenéssel visszaküldött termékek befogadását elutasítsa.
A MEGA fenntartja a jogot, hogy az egy felhasználó által jelentős számban és/vagy több alkalommal vagy rendszeresen visszaküldött termékek közül egy vagy több termék vonatkozásában a visszaküldött termék(ek) befogadását elutasítsa, amennyiben a 14 napos termék-visszaküldés szolgáltatással történő visszaélést észlel, vagy alapos gyanú merül fel a 14 napos termék-visszaküldéssel való visszaélést illetően. A MEGA ilyen esetekben vizsgálatot kezdeményezhet, és amennyiben szükséges, az illetékes hatóságok felé továbbíthatja az ügyet.

A MEGA elutasíthatja azon visszaküldött termék befogadását,

– amelyet nem rendeltetésszerűen használtak, amely a vásárlónál fizikai sérülést szenvedett (különösen, de nem kizárólagosan: kopott, túlzott használat nyomai, karcos állapot, mechanikus és/vagy elektromos sérülés érte).

– amelyet a vásárló nem összes tartozékával és alkatrészével küldött vissza.

A visszaküldeni kívánt terméket kérjük, amennyiben lehetséges, eredeti dobozában/csomagolásában küldjed vissza, mellékelve hozzá a kapott garancialevelet/jótállási jegyet és valamennyi vásárláskor kapott dokumentumot (használati utasítás, stb.). Amennyiben nincs meg az eredeti csomagolás, akkor a sérülések elkerülése érdekében kérjük, hogy megfelelően zárható, biztonságos csomagolással pótold azt. A nem megfelelő védőborítás hiányából fakadó sérült termékeket nem áll módunkban elfogadni.

Ha a visszaküldeni kívánt termékhez ajándék is tartozott, kérjük, azt is küldd vissza, anélkül azt nem áll módunkban befogadni.

Amennyiben ugyanabból a termékből több darabot rendeltél és valamennyit szeretnéd visszaküldeni, csak abban az esetben áll módunkban azokat befogadni, ha azok közül 1 (azaz egy) termék került kibontásra és kipróbálásra. A többi terméket kizárólag bontatlan, eredeti csomagolásában, azaz nem használt állapotban áll módunkban befogadni.