A Sushi Garden egy ázsiai fúziós étterem japán, kínai és thai ételek széles választékával, valamint kreatív-különleges italokkal és koktélokkal a belváros szívében, a Kálvin tértől pár percre.
Eredeti ár: 7.490 Ft

Az ajánlat leírása

Sushit készíteni nem kisebb dolog, mint bármilyen művészet, de a sushi fogyasztása is egyfajta szertartás: meg kell adni a módját, hogy kiélvezd ezeket a nagy gonddal készült falatokat, úgy fogyaszd el őket, hogy azok a lehető legnagyobb örömet okozzák. És erre mi lehetne jobb hely, mint Budapest egyik legújabb Sushi és Ázsiai étterme a Sushi Garden!

A 20 db-os válogatás tartalma:

  • 4 db Californiai kifordított maki
  • 4 db Garnélarák tempura kifordított maki
  • 4 db Lazac maki
  • 4 db Avokádós maki
  • 1 db Lazac nigiri
  • 1 db Surimi nigiri
  • 1 db Tofu nigiri
  • 1 db Garnélarák nigiri

Tudtad, hogy mi a sushi szó jelentése? Hosszú-élet-költemény. Az elnevezés nem véletlen, hiszen a sushi nagyon egészséges, finom, alacsony kalóriatartalmú étel. Ezzel jól bele is illik az ázsiai ételek sorába, hiszen azok közös jellemzője, hogy egészségesek, változatosak, ízletesek és ami a legfontosabb: nagyon finomak! 

A kupon beváltása, felhasználás feltételei:

Előzetes asztalfoglalás vagy megrendelés minimum 24 órával korábban telefonon: +36 30 957 4162. Elviteles rendelés esetén a sushi tál csomagolása + 800 Ft, ami tartalmazza a csomagolási díjat, valamint szójaszószt, wasabit, gyömbért és evőpálcikát. Helyben fogasztás esetén van lehetőség a meghagyott sushik elcsomagolására + 200 Ft csomagolási díj ellenében. A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal vagy mutasd be telefonodon! A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Beválthatóság
Az ajánlat 2023.08.03. és 2023.10.31. között váltható be.
Ajánlattevő

Sushi Garden

Baross út 8., 1083 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!