Igényeidnek megfelelően szabadon választhatsz a 40 vagy 60 perces teljes testes svéd, sport, ayurvédikus, cellulit , vagy relaxáló meleg kókuszolajos masszázsok közül, amelyet akár otthonodban is élvezhetsz.
Eredeti ár: 6.990 Ft

Eredeti ár: 8.490 Ft

Eredeti ár: 9.990 Ft

Eredeti ár: 10.990 Ft

Az ajánlat leírása

Egy klasszikus svéd masszázzsal lazítanál? Vagy valamilyen szervi panaszodat enyhítenéd egy szakszerű gyógymasszázzsal? Lazítanál, vagy éppen feltöltődnél, esetleg a sportteljesítményeden javítanál az izmaid regenerálásával? Hát-, váll-, vagy derék problémákkal küzdesz, kérd a speciális kimozgatást és masszírozást, hogy megszabadulj a fájdalmaktól. Ezzel az ajánlattal bármelyiket kérheted, mindegyik masszázst maximális profizmussal fogják elvégezni, hogy a lehető legjobbat kapd abból, amit szeretnél.

A masszázs időtartama választható, 40 vagy 60 perc, teljes testre kiterjed. 

Ellenjavallatok: láz, epilepsziás hajlam, csontritkulás, pacemaker, protézis, gyulladás, bőrfertőzés, menstruációs ciklus első napja, daganatos megbetegedés.

Partnerünkről: Babik László vagyok, okleveles masszőr, masszázsterapeuta. Munkámat a tőlem telhető legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel végzem már több mint 10 éve. 

Otthoni szolgáltatás az alábbi területeken érhető el: Dunakeszi, Fót, Göd, vagy felár ellenében partnerünkkel telefonon egyeztethető helyszíneken.

A kupon beváltása, felhasználás feltételei

  • A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés a +36 70 312 0264 -es telefonszámon, a kuponkódod megadásával.
  • Kuponodat egyszerűen beválthatod mobilodon partnerünknél.
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz! 

Beválthatóság
Az ajánlat 2022.07.14. és 2022.09.30. között váltható be.
Ajánlattevő

Babik László Masszőr

Fő út 14., 2120 Dunakeszi, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!