A SensoPro Trainer határtalan lehetőséget biztosít és segít elérni a Te egyéni célodat az edzésben. Hozd ki magadból a maximumot.
Eredeti ár: 9.500 Ft

6.650 Ft Mega Duó ár
Mega Duó ár Megveszem
Mega Duó áron*

*Legalacsonyabb elérhető csapat ár

Eredeti ár: 46.000 Ft

32.200 Ft Mega Duó ár
Mega Duó ár Megveszem
Mega Duó áron*

*Legalacsonyabb elérhető csapat ár

Eredeti ár: 90.000 Ft

63.000 Ft Mega Duó ár
Mega Duó ár Megveszem
Mega Duó áron*

*Legalacsonyabb elérhető csapat ár

Az ajánlat leírása

Függetlenül az életkortól, a fizikai és mentális állapottól, a SensoPro Trainer folyamatos kihívást jelent a személyi fejlődésben és az egyéni célok elérésében. Fitness eszközként, rehabilitációs elemként és az élsportban egyaránt tökéletes lehetőséget ajánl a fejlődni vágyóknak.

Tartós előrelépés és nagyszerű edzés eredmények: Az átfogó és változatos edzés programok széles tárházának köszönhetően, a SensoPro segít fenntartani a motiváltságodat és biztosítja, hogy ténylegesen elérd a kitűzött edzés céljaidat lépésről lépésre. Tekintet nélkül jelenlegi fittségi állapotodra vagy tapasztalataidra, érezni fogod és látni a fejlődésedet már néhány edzés után.

Hogyan működik a SensoPro Trainer?

A SensoPro Trainer-rel végezhető különböző edzésprogramok száma határtalan. A célorientált gyakorlatok nagy választéka hozzásegít, hogy sikeresen megvalósítsd egyéni céljaidat.

Aktívan szerepet játszik a sérülések elkerülésében és a készülék segítségével céltudatosan kezelhetők a már meglévő sérülések, a nem megfelelően működő biomechanikai és koordináció hiány.

A SensoPro Trainer beépített gumiszalagjainak köszönhetően a készülék használata a teljes izomrendszert igénybe veszi és az ízületeket finoman terheli.

Felgyorsítja az anyagcserét, elősegíti a zsírégetést, megerősíti a szív- és érrendszert és fokozza az állóképességet. Növeli a gyorsaságot, mozgékonyságot, miközben izomsérülés nélkül formálja testet.

EGYÉNI ÉS CÉLORIENTÁLT
A számos, kategóriákra osztott video garantálja a professzionális edzést és segít a személyes célod elérésében.
Te egy élsportoló vagy, aki arra törekszik, hogy minél magasabb szintre emeld koordinációs képességed, amit sportágad megkíván?
Te egy amatőr sportoló vagy aki a fittségét akarja növelni?
Vagy Te csak egyszerűen visszaszeretnéd szerezni a normál fájdalommentes életedet egy baleset után, amilyen gyorsan és biztonságosan csak lehet?

A SensoPro-t arra tervezték, hogy segítsen neked, személyes céljaid elérésében.

Milyen területeken használható a SensoPro Trainer?

FITNESS
Hatékonyság és időspórolás: Magas szintű aktivitást hoz létre a teljes csont- és izomrendszerben (csontváz, teljes csont-és izomrendszer, ínszalagok stb.) így a rövid és hatékony edzés sorozatoknál látható és érezhető eredményt hoz. Az edzések 15-25 perc közöttiek. A tudatos és folyamatos tréning az erőnlét stabilizáláshoz vezet, mindemellett időt is spórolunk, mivel az edzések maximum 25 percesek.

Nyugodt környezet: A SensoPro trénerberendezést úgy tervezték meg, hogy ösztönözze azokat az embereket is, akik jelenleg elkerülik az edzőtermeket vagy akik új edzésformákat keresnek. Az edzés alatt csak magaddal foglalkozol, nem érnek külső ingerek. Nincs mitől feszélyezettnek érezned magad.

Önálló edzés: Már egyetlen bemutató edzés után a vendégek önállóan is tudnak edzeni, elvégezni különböző programokat a videós tréner segítségével, amely könnyen érthető és professzionális. A SensoPro emellett egyedi, újfajta személyi edzésprogramokat is kínál.

A kor nem akadály: Az instabil szalagok, amelyen a felhasználók állnak, arra kényszerítik a testet, hogy bekapcsolva tartsa az összes izomcsoportot az edzés teljes ideje alatt, biztosítva ezzel az izmok maximális aktiválását, az egyensúlyérzet fokozását. Maximálisan izületkímélő, ezért kifejezetten ajánlott az idősebb korosztály számára is. A koordináció fejlesztése mellett a SensoPro Trainer a mentális és pszichológiai nézőpontot is figyelembe veszi: az edzés fejleszti az emberi testet (izmok/ izomcsoportok és ezek kapcsolódása a központi idegrendszerrel) és az agyi aktivitást, a koncentrációt és az összehangolt mozgást.

REHABILITÁCIÓ
Holisztikus, alacsony intenzitású gyakorlatok minden páciens számára: A két szalag nagymértékben csökkenti a nyomást az olyan passzív rendszereken, mint a csont, ízület, inak, porcok, így már a rehabilitáció és a lábadozás elejétől használhatjuk az egész testre kiterjedő gyakorlatokat, amelyek megfelelő módon stimulálják izmainkat.

Biztonságos és egyénre szabott edzés: Egyetlen egy edző állomással, mindössze 6 m2-es területen a SensoPro lehetővé teszi, hogy célzott edzés programokat nyújtsunk különböző sérülések, biomechanikai problémák, koordinációs nehézségek széles skálájára. Teljesen biztonságos edzési feltételek mellett folyamatosan új ingereket és kihívásokat teremthetünk az edzés céljának megfelelően.

Változatos (és szerteágazó) edzés: Soha véget nem érő feladatsorok és változatos edzés programok. Az alapegységen felül – mely már maga lehetővé teszi a különböző nehézségű és intenzitású edzések széles választékát – szükség szerint további rehabilitációs tréning eszközök csatlakoztathatók.

ÉLSPORT
Sportág-specifikus mozgások tökéletesítése: Célzott koordinációs edzést nyújt, ami saját sportod igényeinek megfelelően, optimalizálja a mozgékonyságod, gyorsaságod és reflexed. A gyakorlatok komplexitása és sokrétűsége lehetővé teszi, hogy az edzéseken folyamatosan nehezített környezetben tökéletesítsd sport-specifikus mozgásodat és mozgássorozataidat.

Állóképesség és intervallum edzés: Teszteld és szélesítsd a felhasználó korlátaidat egy folyamatos koordinációt igénylő rendkívül intenzív edzéssel. Különböző edzésprogramokat fejlesztettek ki, melyek elősegítik a sportolók által megkövetelt mentális szívósságot.

Sérülések megelőzése: Minden egyes edzésprogram a SensoPro-n, fejleszti az izomzat koordinációs képességét és felkészíti az izomcsoportokat megterhelő tevékenységekre is. Mozdulataink minőségének és pontosságának folyamatos fejlesztése segít elkerülni a biomechanikai problémákat és a gyenge koordinációt, ami sérülésekhez vezethet.

WellSystem Medical Plus masszázságy

A háti és ízületi fájdalom, a feszes és kiegyensúlyozatlan izomzat, a stressz okozta izomfeszülés, cervikális migrén. Ezek a gyakran krónikus megbetegedések, amelyek szakszerűen kezelhetők és megelőzhetők a száraz vízsugár masszázzsal. A rendszer egyedi masszírozást tesz lehetővé ruhában- nem kell átöltözni, a terápiát követően nem kell zuhanyozni.

A Wellsystem kombinálja a vízsugár erejét és a meleg kellemes és lazító hatását. A víz hőfoka 25-40 °C között van, a természetes gumival fedett fekhely alatt 0,5-4 bar közötti nyomással folyamatosan mozgó vízsugár masszázzsal végzik a kezelést.

A masszázságyon a páciensek igényei szerint állítható be a sebesség- és nyomás szint. Ezen kívül még 6, szakemberek által kifejlesztett terápiás protokoll és a különböző testmagasságokhoz való igazítás lehetősége áll rendelkezésre. Minden funkció egy vezérlőpanel segítségével könnyedén beállítható.

A WellSystem egy sor betegség megelőzésére vagy kezelésére alkalmas, mivel a mélyebb izomrétegeket is eléri. Ennek köszönhetően felgyorsul a vérkeringés, az anyagcsere és csökken a fájdalom.

Masszírozás típusok

 • Párhuzamos masszírozás
 • Lökő masszírozás
 • Szimmetrikus masszírozás
 • Körkörös masszírozás
 • Pulzáló masszírozás
 • Választható programok
 • Masszírozás helyei
 • Teljes test
 • Hát
 • Vállak környéke
 • Medence környéke
 • Lábak
 • Szakaszos masszírozás
 • 13 Pontmasszírozás

SensoPro training + WellSystem csomag, hozd magad formában profi segítséggel és gépekkel, ezután pedig jöhet 30 perc relax a gyorsabb regenerálódás érdekében.

Küldd el barátaidnak és vegyétek meg DUO-ban! Így még kedvezményesebben juthattok hozzá az ajánlathoz.

 

A kupon beváltása, felhasználás feltételei

 • A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés a +36 70 882 5434 számon, a kuponkódod megadásával.
 • Bármennyi kupont felhasználhatsz saját részre és ajándékba is.
 • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Beválthatóság
Az ajánlat 2022.06.13. és 2022.08.31. között váltható be.
Ajánlattevő

Krio and more Egészségközpont

Visegrádi utca 64., 1132 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!