Tüdőgyógyászati szűrés: fizikális orvosi vizsgálat és légzésfunkciós vizsgálat számítógéppel összekötött SpiroTub készülékkel, tüdőgyógyász szakorvossal.
Eredeti ár: 35.000 Ft

Az ajánlat leírása

Ha meglévő problémáid már egyre súlyosabbak és nem tudod mi tévő légy, akkor ideje szakemberhez fordulnod! Az Imhotep Medical Centerben sok szeretettel várnak Téged egy teljeskörű tüdőgyógyászati szakorvosi konzultációra, ahol napvilágra kerülhetnek esetleg problémáid kiváltó okai!

Milyen problémákkal fordulj pulmonológushoz?

 • Nem szűnő, vagy elhúzódó köhögés,
 • Ismeretlen eredetű nyugalmi, vagy terhelésre jelentkező nehézlégzés,
 • Nem szűnő légúti váladék,
 • Légvételhez kapcsolódó fájdalom,
 • Irritáló anyag belélegzése után kialakuló tartós köhögés, nehézlégzés,
 • Ismert szívbetegség mellett kialakuló, rosszabbodó nehézlégzés
 • Dohányzáshoz kapcsolódó légúti tünetek (köhögés, nehézlégzés)
 • Dohányzásról való sikertelen leszokás

A szakrendelésen az orvos feltárja a páciens panaszait, tájékozódik a családjában halmozódó örökletes betegségekről és életviteléről, például hogy dohányzik-e, dolgozik-e veszélyes anyagokkal.

Hogyan történik a tüdőgyógyászati kivizsgálás?
A szakrendelésen az orvos feltárja a páciens panaszait, tájékozódik a családjában halmozódó örökletes betegségekről és életviteléről, például hogy dohányzik-e, dolgozik-e veszélyes anyagokkal. A pontos diagnózis felállításához sok esetben képalkotó eljárás is szükséges, mint például CT- vagy röntgenvizsgálat. A tüdő állapotának felmérését segíti a légzésfunkciós vizsgálat (spirometria). Az allergiás tünetek kivizsgálásához laboratóriumi vérvizsgálatot vagy bőrpróbát (Prick-teszt) kérhet, melyet allergológus végez. Az eredmények ismeretében a tüdőgyógyász gyógyszeres vagy nem gyógyszeres kezelést, illetve műtéti beavatkozást javasolhat. A terápia célja a panaszok enyhítése, az életminőség javítása, sőt ha lehetséges, a panaszok teljes megszüntetése.

Légzésfunkció vizsgálat(spirometria): A légzésfunkciós vizsgálat (spirometria) segítségével a tüdő működéséről kaphatunk átfogó képet. A vizsgálatot általában akkor írja elő az orvos, amikor a tünetek asztmára, krónikus obstruktív tüdőbetegségre (COPD), esetleg tüdőhegesedésre (fibrózis) utalnak, de elvégzésére légúti betegségek állapotának követésénél is szükség van.

A légzésfunkciós vizsgálat menete:
A használt műszer a spirométer, mely felépítése szerint lehet zárt és félig-, vagy teljesen nyílt. A vizsgálat ülő, vagy álló testhelyzetben történik, becsipeszelt orral. A spirométerre egy eldobható szájcsutorát helyezünk és ezen keresztül kell az orvos utasításai alapján ki-be lélegeznünk. A műszer a maximális kapacitású belégzés utáni erőltetett kilégzés térfogatát, illetve áramlási sebességét nézni. A műszerrel összekötött számítógép összeveti a mért eredményeket az azonos korú, nemű, testsúlyú és magasságú személytől elvárható értékekkel és megjeleníti azt.

Az Imhotep Medical Centerben minden igényt kielégítően felszerelt rendelőkben várják pácienseiket. A rendelő technikai eszközállománya a lehető legmodernebb, így minden páciens számára a legkorszerűbb és alapos ellátást tudják biztosítani! Itt az ideje, hogy utána jár panaszaid kiváltó okának és ezt tedd egy profi és tapasztal orvosi rendelőben.

A kupon beváltása, felhasználás feltételei

 • A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36 30 667 2587 vagy a +36 70 451 7212 telefonszámon.
 • A vásárlásod során kapott QR-kóddal tudod igazolni a vásárlásodat a szolgáltatónál a mobiltelefonod segítségével.
 • Bármennyi kupont felhasználhatsz saját részre és ajándékba is.
 • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Beválthatóság
Az ajánlat 2022.06.13. és 2022.08.31. között váltható be.
Ajánlattevő

Imhotep Medical Center

Bajnok utca 13. I. emelet, (Bajnok irodaház), 1063 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!