Nincs kedved a borotvával bajlódni, vagy folyton gyantáztatni járni? Nem is kell! Válaszd a bársonyos bőr élményét a Face Place Óbudának köszönhetően!
Eredeti ár: 15.000 Ft

8.990 Ft Mega Duó ár
Mega Duó ár Megveszem
Mega Duó áron*

*Legalacsonyabb elérhető csapat ár

Eredeti ár: 60.000 Ft

35.990 Ft Mega Duó ár
Mega Duó ár Megveszem
Mega Duó áron*

*Legalacsonyabb elérhető csapat ár

Az ajánlat leírása

A fájdalmas szőrtelenítési módszerek helyett ajánljuk a végleges lézeres szőrtelenítést. Másfél vagy három havonta egy kezelés és a kúra végeztével nem kell többé a borotváért nyúlnod vagy gyantáztatnod magad.

A kezeléseket Elysion Pro dióda-lézeres készülékkel végzik, ami az elismert spanyol orvos-esztétikai készülékeket gyártó, Cocoon Medical fejlesztése. Magyarországon a diódalézerek körében a Cocoon gyártmányai a legmagasabb teljesítménnyel rendelkeznek.

A kezelés biztonságos, fájdalommentes és látványos eredménnyel jár már az első alkalom után. A lézeres kezelés során megsemmisítik a szőrnövekedésért felelős sejteket, ezt a lézertechnológia fény hővé való átalakulásával teszi lehetővé. A kényelmedről a szabadalmazott Crystal Freeze technológia gondoskodik, ami folyamatos hűtésben tartja a kezelőfejet.

Az Elysion Pro dióda-lézeres szőrtelenítés gyors és látványos eredménnyel jár már az első alkalom után. A kezelést követő 5-14 napban a szőrszálak kihullanak, a szőrnövekedés lelassul, látványosan kevesebb, ritkább és vékonyabb szőr nő a területen, ami minden alkalommal csökken. Mindemellett néhány alkalom után teljesen megszűnnek a szőrtüszőgyulladások, benőtt szőrök, és az irritált bőr, amit a borotva vagy gyanta okozhat.

Mellékhatásokkal nem jár, a környező szövetekre, a szervekre nincs hatással. Minden bőrszín kezelhető, minden szőrtípus, legyen az erős vagy vékonyszálú, noha az ősz és szőke szőrökre nem tudnak hatni, fontos a legalább világosbarna vagy annál sötétebb szín megléte. A teljes kúra ideális esetben 6-8 alkalmat jelent. Javallott évi 1 fenntartó kezelést elvégezni, ezzel véglegesnek mondható az eredmény, melynek során a néhány előbukkanó szőrt kezelik csak.

Néhány kizáró ok:

  • terhesség/szoptatás
  • fényérzékenyítő gyógyszerek használata
  • gyantázás vagy epilálás az elmúlt 3 hétben

Minden kezelést konzultáció előz meg ahol teljeskörűen felmérik és kizárják ezeket a tényezőket. 

A kupon beváltása, felhasználás feltételei

  • A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés a +36 30 701 1504-es számon vagy a www.faceplace.hu foglalórendszerén keresztül.
  • A vásárlásod során kapott QR-kóddal tudod igazolni a vásárlásodat a szolgáltatónál a mobiltelefonod segítségével.
  • Bármennyi kupont felhasználhatsz saját részre és ajándékba is.
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Beválthatóság
Az ajánlat 2022.06.13. és 2022.08.31. között váltható be.
Ajánlattevő

Face Place Óbuda

Nagyszombat utca 1/a., 1036 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!