A fotókönyv kiváló módja a meglepetésnek egy-egy évfordulón, születésnapon, karácsonykor.

17.990 Ft Mega Duó ár
Mega Duó ár Megveszem
Mega Duó áron*

*Legalacsonyabb elérhető csapat ár

Az ajánlat leírása

Manapság minden családban rengeteg digitális fénykép akad az okostelefonokon, tableteken, számítógépeken és kamerákon, amelyeket gyakorlatilag senki nem lát elkészültük után. Érdemes hát ezekből nyomtatott válogatást készíteni, például családi eseményekről, nyaralásokról, bulikról és egyebekről. A fotókönyv kiváló módja a meglepetésnek egy-egy évfordulón, születésnapon vagy karácsonykor.

Ha ajánlatuk megnyeri tetszésedet, vidd el meglévő fotóidat, akár papírkép, akár film (negatív és diapozitív is), akár digitális formában, vagy akár e-mail-en keresztül is elküldheted a steinerg@gaborphotography.hu címre. Ők ezeket a képeket digitalizálják, optimalizálják, a régi fotók hibáit kijavítják és szükség esetén a képeket retusálják is, majd fotókönyvet készítenek belőle, először digitálisan, majd a jóváhagyásod után nyomtatott formában is, és mindez mindössze néhány napot vesz igénybe.


Az ajánlat tartalma:

  • 26 oldalas, 21x21 cm-es színes és/vagy fekete-fehér fotókönyvre érvényes, ám opcionálisan választhatsz nagyobb méretet, több oldalt, egyedi borítót is.
  • Ha pedig a képek mellé rajzokat, grafikákat is szeretnél az albumba, azokat akár digitálisan, akár papíron is elviheted, a digitalizálást és javítást és megcsinálják. Sőt, ha kívánod, új képeket is készítenek rólatok.

Az albumkészítéssel barátaidat is meglepheted, ajándékutalvány formájában, amely fél éven belül bármikor felhasználható.

Tudnivalók
-Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor elküldheted megrendelésedet. 
-A kupon tartalma: 21x21 cm-es fotókönyv, 26 oldallal, a képek digitalizálásával, utómunkájával együtt.  Az album kb. 16-25 fénykép befogadására alkalmas, de vedd figyelembe, hogy a nagyobb képek szebb látványt nyújtanak.
- Ajándékutalványt kizárólag érvényes kuponkóddal / az elkészítés díjának rendezésével ellenében állítunk ki. Az ajándékutalvány fél éven belül használható fel.
Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Nagyobb méretű vagy oldalszámú fotókönyv. / Nyomat vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Műtermi vagy szabadtéri fotózás.

Elérhetőségek
Facebook: Blende Fotó Műhely – gabor photography, Blende Fotó Suli - gabor photography
Facebook Messenger: GaborSteinerHun
Web: a www.gaborphotography.hu
Skype: steinergbp
Instagram: gabor.steiner.photo

Beválthatóság
Az ajánlat 2022.06.13. és 2022.08.31. között váltható be.
Ajánlattevő

Blende Fotó - gabor* photography

Horánszky utca, 1085 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!