Szánj időt az egészségedre! Tudtad, hogy a vér mindent kimutat? Egyetlen vércsepp elég és megtudhatod, mi lappang benned, vagy a már kialakult esetleges problémákra is fényt derít!
Eredeti ár: 13.000 Ft

4.990 Ft Mega Duó ár
Mega Duó ár Megveszem
Mega Duó áron*

*Legalacsonyabb elérhető csapat ár

Az ajánlat leírása

Egyetlen tűszúrásból két vércsepp és számtalan információ, ezt tudja a KingRay Központ komplex vér és vitalitás mérése, illetve elektro-mikroszkópos élő és száraz vér elemzése, ami alapján képet kaphatsz az aktuális vérállapotodról és egyéb mutatókról, hogy amennyiben szükséges, meg tud tenni az óvintézkedéseket.

1 fő részére szóló komplex véranalízis felmérés, amely tartalma kétféle (elektro mikroszkópos élő és száraz vér elemzés) vér-vitalitás mérés, ajándék 3 alkalom lézerterápiával.

  • Az alkalom kb. 60 perc, ebbe bele tartozik a mérés, az elemzés és a kiértékelés is. Csupán egy tűszúrás az ujjadon, és mindössze két vércsepp, amire szükség van a méréshez, mely azt is megmutatja, hogy szervezeted mennyire terhelt a méreganyagoktól.
  • A felmérést természetgyógyász szakember végzi és értékeli ki. 
  • lézerterápia segítségével megelőzhetőek a szív-és agy érrendszeri megbetegedések.

Az élő vércsepp felmérése lehetővé teszi az anyagcsere egyensúlyi állapotának meghatározását a szervezetben, ami alapján következtethetünk az immunrendszer állapotára, a szabadgyökök okozta károsodás mértékére, a vitamin ellátottságra, a toxikusság mértékére, a szervezet sav-bázis és ásványi anyag egyensúly zavaraira és nem utolsósorban a gombák és paraziták jelenlétére. Az élő vér-vitalitásmérés segítségével felmért állapot és az esetlegesen javasolt változtatások hatása már 4-8 hét elteltével is komoly javulást eredményezhet.

A másik csepp vér fél órás száradás után kerül vizsgálat alá. A szárazvér-analízis során a baktériumok, az élesztőgombák jelenlétéből, valamint a vércsepp felületén, illetve a karimáján megjelenő elváltozásokból étrendből, életmódból, anyagcseréből származó savas végtermékeket és ezek testen belüli elhelyezkedését nézik meg. Legnagyobb előnye, hogy értesülhetsz olyan problémáról is, amelyek a szövetekben, szervekben még nem jelentek meg, de a vér változásai már jelzik azt.

További információk:

  • FONTOS: A felmérés előtt 2 órán belül lehetőség szerint ne egyél semmit, folyadékot azonban bőven fogyassz.
  • Tájékoztatunk, hogy a módszer kizárólag egészségügyi állapotfelmérő tesztelés nem orvosi diagnózis nem helyettesíti azt. A kezelés a fizikai közérzet javítását szolgálja.

A kupon beváltása, felhasználás feltételei

  • A bejelentkezés telefonon: +36 70 342 7755 vagy +36 1 303 8435, hétfőtől péntekig 10:00-18:00 között lehetséges.
  • Bármennyi kupont felhasználhatsz saját részre és ajándékba is. 
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Beválthatóság
Az ajánlat 2022.06.13. és 2022.08.31. között váltható be.
Ajánlattevő

KingRay Egészség és Oktató Központ

Szilágyi utca 1., 1081 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!