Próbáld ki a város legjobb Ramen levesét vagy akár bármit egy A'la carte étkezés keretein belül az Enso Budapestben. Bármit választhatsz az étlapról 15.000 Forint értékben most 10.000 Forintért.
Eredeti ár: 15.000 Ft

8.490 Ft Mega Duó ár
Mega Duó ár Megveszem
Mega Duó áron*

*Legalacsonyabb elérhető csapat ár

Az ajánlat leírása

Az Enso a VIII. kerület szívében, pontosabban a hajdani mosodából kialakított Patyolat nevű kulturális befogadótér hátsó traktusában bújik meg. Az étterem fő profilja az ázsiai-magyar fúziós konyha, amelyhez egy indusztriális belső párosul, így a hely igazi laza, fiatalos, hangulatot áraszt. Az étlap a japán kocsma-bisztró, az izakaja világát idézi, ezért a levesen kívül az összes fogás a sharing koncepcióra épül, hogy könnyedén megosztozhasson rajtuk egy társaság. 

A Baross utca 85. hátsó, rejtett udvarából nyíló ENSŌ 2020-as őszi indulása óta rendszeresen megújuló étlappal működik: a Nádudvari Martin által vezetett konyha a signature ramenek mellett minden évszakban újraértelmezi a pán-ázsiai inspirációjú étlapot.

A japán izakayák mintájára felépített ENSŌ sajátos vizuális világgal, elképesztő koktélokkal, izgalmas és az országban sokszor egyedülálló ételekkel és alapanyagokkal, és egy maradandó emléket adó hangulattal vár mindenkit, keddtől péntekig, délután 4 és este 10 között. Asztalfoglalás ajánlott.

Mostani ajánlatunk egy 1 főre szóló A'la carte ajánlat 15000 Forint értékben. 

Kuponbeváltás menete: 

  • A kupon keddtől péntekig 16:00 használható fel.
  • Előzetes asztalfoglalás szükséges a +36706084090-es telefonszámon vagy e-mailben az enso@konyhakor.hu címen a kuponkód megadásával.
  • A vásárlásod során kapott QR-kóddal tudod igazolni a vásárlásodat a szolgáltatónál a mobiltelefonod segítségével, vagy vidd el kuponodat kinyomtatva.
  • Bármennyi kupont felhasználhatsz saját részre és ajándékba is.
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.
  • Az ajánlaton felüli fogyasztás a helyszínen fizetendő.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Beválthatóság
Az ajánlat 2024.01.01. és 2024.04.30. között váltható be.
Ajánlattevő

Enso Budapest

Baross utca 85., 1082 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!