A japán manikűrnek hála, körmöd ragyogóbb lehet mint valaha! Körmeid fényesek és erősebbek lesznek, ugyanakkor teljesen természetes hatást keltenek.
Eredeti ár: 2.500 Ft

Eredeti ár: 7.500 Ft

Eredeti ár: 12.000 Ft

Az ajánlat leírása

A japán manikűr egy alapos ápolással, köröm gondozással valamint egy polírozással kezdődik. Mindezek után körmeidet bedörzsölik méhviasszal, aminek hála erősebb és még ellenállóbbá válnak körmeid, az pedig már csak hab a tortán, hogy segíti a növekedését is illetve ragyogó fényt kölcsönöz nekik.

Kezeid így teljesen természetes, diszkrét és finom benyomást keltenek majd, körmeid úgy lesznek szépek és ragyogóak, hogy közben nem uralják a megjelenésedet. Ápoltság, elegancia és csillogás: ha a saját életed császárnője vagy, ez számodra a tökéletes manikűr!

A kupon beváltása, felhasználás feltételei

  • A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36707530847 telefonszámon.
  • A vásárlásod során kapott QR-kóddal tudod igazolni a vásárlásodat a szolgáltatónál a mobiltelefonod segítségével.
  • Kérjük, hogy a késésedet jelezd, illetve ha a késés meghaladja a 15 percet, a kezelést a következő vendég időpontja miatt nem tudják elkezdeni és az időpontot felhasználtnak tekintik.
  • Az időpont egyeztetéskor előre jelezd ha meglévő géllakk töltésére, vagy eltávolítására is szükség van, ennek a felára 800 Ft, mely a helyszínen fizetendő. 
  • A kezelést csak tiszta és egészséges körmökön tudják elvégezni.
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Beválthatóság
Az ajánlat 2022.06.13. és 2022.08.31. között váltható be.
Ajánlattevő

Crystal Beauty Szalon

Teréz körút 47. fszt 3., 1067 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!