Lépj ki a szürke hétköznapokból és fesd át a világot: kreatív élményfestés választható témákkal az Alkotásutca szervezésében Budapesten és Debrecenben.
Eredeti ár: 11.490 Ft

9.990 Ft Mega Duó ár
Mega Duó ár Megveszem
Mega Duó áron*

*Legalacsonyabb elérhető csapat ár

Az ajánlat leírása

Gondolkodtál már azon, hogy kipróbálod magad festőként? Az élményfestés lehetőséget ad művészi éned kibontakoztatására és kreatív energiáid felszabadítására Budapest szívében. Eseményeinken híres klasszikus és kortárs festők alkotásait készítheted el profi instruktoraink segítségével. Válaszd ki a kedvenced és foglalj most!

Az Alkotásutcában az ország legnagyobb és legkényelmesebb élményfestés foglalkozásán vehetsz rész, ahol nem csak az inspiráló környezetet, de az alkotáshoz szükséges minden egyéb kelléket és segítséget is biztosítják.

Nem baj, ha nincs tapasztalatod vagy előképzettséged, erre nem is lesz szükség, csak legyél nyitott és hagyd, hogy elragadjon az alkotás öröme! Az sem baj, ha utoljára általános iskolában fogtál ecsetet. Sőt! Így az élmény még átütőbb lesz számodra. Lehet, hogy elsőre ijesztőnek tűnik majd a hófehér vászon, de hidd el, neked is sikerülni fog! A szuper tanárok lépésről lépésre mutatják majd meg, hogyan készítsd el 3 óra alatt a kiválasztott festmény saját készítésű – így mégis egyedi – másolatát.

Itt garantáltan kiszakadhatsz a hétköznapokból, és olyan élményt szerezhetsz, amivel bármikor kifestheted magad körül a szürke hétköznapokat! A nagy betűs Alkotás öröme neked is kijár, és ezzel a bónusszal rájöhetsz, hogy végig ott volt benned minden, ami kellett hozzá!

Az Alkotásutca oldalán különböző foglalkozások, és az általad megfesteni kívánt témakörök sokasága közül tudsz választani, legyen szó akár a Nagy Pénzrablással kapcsolatos témakörről, vagy akár az Arany Buddha megfestéséről!

Budapesti helyszínek:

  • 1064 Budapest, Izabella utca 91/A.
  • 1136 Budapest, Pannónia utca 30.

Debreceni helyszín: 4024 Debrecen, Piac utca 28.

Kuponbeváltás menete: 

  • Kuponkódodat az Alkotásutca oldalán az időpontfoglalás során kell megadnod, foglalásodat csak ebben az esetben fogják érvényesíteni, a helyszínen pedig mutasd be telefonodon a kapott a QR kódot.
  • Az események menüpontnál tudod kiválasztani és lefoglalni a számodra legszimpatikusabb festményt és időpontot.
  • A kiválasztott időpont előtt negyed órával kérjük érkezz meg a helyszínre.
  • Az esemény végén segítenek megszárítani és gondosan becsomagolni festményedet, hogy épségben haza tudd juttatni.
  • Időpontot foglalni csak az Alkotásutca weboldalán keresztül tudsz.
  • Bármennyi kupont felhasználhatsz saját részre és ajándékba is.
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Beválthatóság
Az ajánlat 2022.06.13. és 2022.08.31. között váltható be.
Ajánlattevő

Alkotásutca

Pannónia utca 30., 1136 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!