Te is a Nap szerelmese vagy? Akkor biztosan rosszul viseled a komor, szürke napokat, arról nem is beszélve, hogy a nyáron szerzett színed rég feledésbe merült. Ha elszomorít, hogy napbarnított bőröd megkopott, irány a Lona Starline Szolárium, ahol könnyen és biztonságosan varázsolhatod vissza egyenletes barnaságodat!
Eredeti ár: 3.840 Ft

Az ajánlat leírása

A Lona Starline Szolárium és Stilustanácsadó Centrum egy olyan hely, ahol igazán bronzos, egészséges, barna színt szerezhetsz magadnak. Látogass el a szalonba, ami a Lehel téri metrómegállótól pár perc sétára található, válaszd ki hogy álló vagy fekvő szolit szeretnél, és kezdődhet is a napozás!

A szolárium jótékony hatásai közé tartozik, hogy csökkenti a depressziót és a rossz kedvet, vagyis boldogsághormon termelését idézi elő a szervezetben. Az UV fény pozitív hatása révén elősegíti a D-vitamin szintézisét és így a csontritkulás kialakulásának az esélyét. Javítja a hormon és az immunrendszer működését, sőt még a megfázások megelőzésére is kiváló. A mértékletes szoláriumozás halványítja a bőrhibákat, szabályozza a zsíros bőr faggyútermelődését, az ultraibolya B sugárzás javítja  vérkeringést, csökkenti a méreganyagok mennyiségét a vérben, ezáltal nem csak egyenletesen barna, de  szebb, tisztább  bőrt biztosít!

Ajánlatunk tartalma: 24 perces szolárium bérlet + ajándék választható egy alkalom, 10 perc Hypoxi Tréner, Futópad vagy Kyokei Fitness

A szoláriumról:

 • Bőrfelmérés mindenkinek személyre szabva: megfelelő krémek választása, a barnítást így mindenkinek megfelelő értékre lehetséges egyéni bőrtípushoz szabni.
 • Coctail csöves mélybarnító, szexy cacao, caffe love, Cosmo tökéletes minőségű csöveivel biztonságosan barnulhatsz! Kizárólag EU03-s csövek!
 • A szalonban 3 fekvő és 1 álló szolárium van.

Ajándék választható egy alkalom, 10 perc Hypoxi Tréner, Futópad vagy Kyokei Fitness

A KYOKEI Fitnessről:

 • Kyokei fitness fogyaszt, csökkenti a narancsbőrt, javítja a keringést, megmozgatja a belső izmokat és serkentőleg hat rád. A flabéloshoz áll a legközelebb. Egy alkalom Kyokei fitness 10 perc!

A HYPOXI TRAINERRŐL:

 • A Hypoxi Trainer AUTOMATIC edzés, egy kiterjedt aerobic edzés egy vákuum kamrában, ahol kerékpározást végzel (ülő vagy fekvő helyzetben).

 • A mozgó láb izmait tehermentesíti a nyomás, és az izommunka elősegíti a vénás vér visszatérését a szívbe. A számítógép által vezérelt nyomásváltozás gyorsabbá teszi a zsírégetést, és mindenkinek egyénre szabott beállítást tesz lehetővé.

ELLENJAVALLATOK:

 • Vérszegénység, keringési panaszok esetében, alacsony vagy magas vérnyomásnál, menstruáció idején, műtét, vagy sebészeti beavatkozás után, gerinc vagy hátsérülés, sérv esetén, magatehetetlen, vagy fogyatékosság esetén, daganatos betegségeknél
 • Pacemaker viselése esetén, szédülés, rossz közérzet esetén

A kupon beváltása, felhasználás feltételei

 • A nyitvatartási idő változhat, igy a beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges, a +36-30/265-3640 telefonszámon, a neved, kuponkódod megadásával!
 • Egy fő egy kupont használhat fel, de bármennyit vásárolhat ajándékba.
 • A vásárlásod során kapott QR-kóddal tudod igazolni a vásárlásodat a szolgáltatónál a mobiltelefonod segítségével.
 • A kupon beváltása után kapod meg a bérletet.
 • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.
 • Kuponbeváltás után a felhasználhatóság 3 hónap!

Lemondási feltételek

Legkésőbb 24 órával az időpont előtt mondd le, ellenkező esetben sajnos levonják a bérletedből az alkalmat. Köszönjük a megértésed! Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Beválthatóság
Az ajánlat 2022.06.13. és 2022.08.31. között váltható be.
Ajánlattevő

Lona Starline Szolárium és Stilustanácsadó Centrum

Hegedűs Gyula utca 30., 1136 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!