Ne feledkezz meg kezeid folyamatos ápolásáról, hiszen amellett, hogy egy ápolt kéz sokkal esztétikusabb látványt kölcsönöz, a hidratálásnak hála a kézszárazságnak is búcsút inthetsz!
Eredeti ár: 5.300 Ft

Az ajánlat leírása

Bőrünk ápolása kezeinken épp olyan fontos, mint testünk bármely területén. Ebben lesznek a segítségedre a Crystal Beauty szalonban, ahol egy orosz manikűrnek hála körmeid ragyognak majd az egészségtől, az azt követő Spa kezelésen pedig selymes és hidratált bőrt kölcsönöznek majd számodra.

A kézápolás menete:

 • Gépi manikűr majd a kényeztető spa
 • Körmök formázása, rövidítése
 • Illóolajos, fertőtlenítő kézfürdő
 • Ezután egy aromaterápiás , holt- tengeri sós bőrradírozás következik, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket és méregtelenít. Ennek hatására puha lesz a bőr és bársonyos.
 • Mélyhidratáló magas hatóanyag tartalmú pakolás(kézmaszk) felvitele: zacskóba és frottir kesztyűbe teszik a kezeid, hogy még mélyebben szívódjon be a pakolás, ennek 10 perc az időtartalma.
 • Ezután következik egy kecsketejes vagy hidratáló kézkrém bemasszírozása a kézbőrbe.

Az orosz manikűr ismertebb nevén a száraz, gépi manikűr ami sokkal tartósabb hatást eredményez mint a hagyományos manikűr, hiszen géppel történik. A gép manikűrnek hála sokkal alaposabban és pontosabban lehet felvinni a géllakot körmeidre, aminek köszönhetően az eredmény esztétikusabb és precízebb.

Spa élmény első lépése a körmök formázása illetve, rövidítése. Amit nem sokkal követ egy kellemes illóolajos, fertőtlenítő kézfürdő. Ezután egy aromaterápiás , holt- tengeri sós bőrradírozás, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket és méregtelenít is egyben. Ennek hatására puha és bársonyos bőrt varázsolnak számodra. A Spa következő pontja egy mélyhidratáló magas hatóanyag tartalmú pakolás (vagyis egy kézmaszk) felvitele. Ezt zacskóba és frottir kesztyűbe teszik, hogy még mélyebben beszívódjon, ennek pedig 10 perc az időtartama. Végül de nem utolsó sorban a kezelést egy kecsketejes vagy hidratáló kézkrém bemasszírozásával zárjátok.

A kupon beváltása, felhasználás feltételei

 • A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36707530847 telefonszámon.
 • A vásárlásod során kapott QR-kóddal tudod igazolni a vásárlásodat a szolgáltatónál a mobiltelefonod segítségével.
 • Kérjük, hogy a késésedet jelezd, illetve ha a késés meghaladja a 15 percet, a kezelést a következő vendég időpontja miatt nem tudják elkezdeni és az időpontot felhasználtnak tekintik.
 • Az időpont egyeztetéskor előre jelezd ha meglévő géllakk töltésére, vagy eltávolítására is szükség van, ennek a felára 800 Ft, mely a helyszínen fizetendő. 
 • A kezelést csak tiszta és egészséges körmökön tudják elvégezni.
 • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Beválthatóság
Az ajánlat 2022.06.13. és 2022.08.31. között váltható be.
Ajánlattevő

Crystal Beauty Szalon

Teréz körút 47. fszt 3., 1067 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!