Sosem lehet elég korán elkezdeni a testünk kivizsgálását, főleg ha a szívünkről van szó! Vegyél részt egy Kardiológiai szakorvosi vizsgálaton az Imhotep Medical Centerben, ahol tapasztalt szakemberek várnak téged, modern felszereltségű rendelőjükben!
Eredeti ár: 42.000 Ft

Az ajánlat leírása

A kardiológiai vizsgálat időtartama 30 perc, ahol a szakorvosok felveszik az előzményt, a családban előfordult betegségeket, panaszokat, megvizsgálnak, megmérik vérnyomásod és pulzusod, pulzoximetriát készítenek, 12 elvezetéses nyugalmi EKG-t készítenek, meghallgatják szíved, szívultrahangot készítenek (Echokardiográfia) és alsó végtagi doppler UH vizsgálatot is, majd a hallottak és a találtak alapján elrendelik a szükséges kiegészítő vizsgálatokat.

A kardiológiai vizsgálat során megkapott eredmények alapján a szakorvos egyedi rizikóbecslést készít nemzetközi standardok alapján, hogy a te esetében milyen valószínűséggel alakulhat ki valamilyen szív- és érrendszeri megbetegedés. Ha a vizsgálat során feltérképezésre került valamilyen elváltozás, annak kezelése is megkezdődik a vizit alkalmával. A kardiológiai vizsgálat során keletkezett leletet, esetleges beutalót, vérvételi kérőlapot a kardiológiai vizsgálat végén mindig megkapod. Ha szükséges kontroll időpontot is tudsz egyeztetni a recepción.

Milyen tünetek esetén ajánlott felkeresni kardiológia szakrendelést?

 • Magas vagy alacsony vérnyomás
 • A szokásosnál erősebb szívdobogás
 • Nehézlégzés
 • Lábdagadás
 • Mellkasi fájdalom, szívtáji nyomás
 • Bizonytalan eredetű mellkasi panaszok
 • Szédülés, gyengeség illetve eszméletvesztés

A csomag tartalma: 

 • Kardiológiai szakorvosi fizikális vizsgálat
 • 12 elvezetéses EKG
 • Vérnyomás mérés
 • Pulzoximetria mérés
 • Szívultrahang

Kardiológiai vizsgálat: A kardiológiai vizsgálat időtartama 30 perc. Szakorvosaink felveszik az előzményt. A családban előfordult betegségeket, panaszokat. Megvizsgálnak, megmérik vérnyomásod és pulzusod. 12 elvezetéses nyugalmi EKG-t készítenek, meghallgatják szíved, majd a hallottak és a találtak alapján elrendelik a szükséges kiegészítő vizsgálatokat.

Szívultrahang vizsgálat: A vizsgálat körülbelül 20 percet vesz igénybe. A kezelő orvos meghatározza a szív pontos állapotát és méreteit, amelyből később pontosan le tudja vonni a megfelelő konzekvenciákat a szív állapotáról. A vizsgálat során feljegyzi az esetleges elváltozásokat vagy méretbeli eltéréseket. A szív ultrahangos vizsgálatával számos betegséget ki lehet szűrni és fontos adatokat szolgáltat a kardiológus számára. A vizsgálat során láthatóvá válnak a szív kamráinak pontos méretei és falainak állapota és a vér áramlása, valamint  billentyűk mozgása és az esetleges elváltozások.

Terheléses EKG: A terheléses EKG vizsgálat célja meghatározni a mellkasi fájdalom okát, a szív terhelhetőségét, koszorúerek állapotát, szív vérellátását, ritmuszavarok hátterét. A vizsgálat a szív vérellátását ellenőrzi, hogy a koszorúerek mennyire képesek fokozott oxigén igény mellett is megfelelő mennyiségű vért szállítani a szívizomnak, illetve oxigén hiány esetén a szívizom milyen tünetekkel reagál – fájdalom, nehézlégzés, ritmuszavar. A terheléses vizsgálat eredménye segít a megfelelő kezelés megválasztásában.

Amennyiben gyógyszert szedsz, arról a kardiológust tájékoztasd, és a szakorvos eldönti, hogy a terheléses EKG előtt beveheted-e ezeket a gyógyszereket.

Az Imhotep Medical Centerben minden igényt kielégítően felszerelt rendelőkben várják pácienseiket. A rendelő technikai eszközállománya a lehető legmodernebb, így minden páciens számára a legkorszerűbb és alapos ellátást tudják biztosítani! Itt az ideje, hogy utána jár panaszaid kiváltó okának és ezt tedd egy profi és tapasztal orvosi rendelőben.

A kupon beváltása, felhasználás feltételei

 • A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36 30 667 2587 vagy a +36 70 451 7212 telefonszámon.
 • A vásárlásod során kapott QR-kóddal tudod igazolni a vásárlásodat a szolgáltatónál a mobiltelefonod segítségével.
 • Bármennyi kupont felhasználhatsz saját részre és ajándékba is.
 • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Beválthatóság
Az ajánlat 2022.06.13. és 2022.08.31. között váltható be.
Ajánlattevő

Imhotep Medical Center

Bajnok utca 13. I. emelet, (Bajnok irodaház), 1063 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!